WERKEN BIJ ABN AMRO

Stap in de spannende wereld van banking!

Start jouw carrière bij ABN AMRO samen met Procam

Meld je aan!

ABN AMRO staat niet stil

De wereld verandert, en de banken veranderen mee. ABN AMRO zet volop in op innovatie, en jij kan daar een unieke rol in spelen! En het traineeship van Procam is jouw weg naar binnen. Na 21 jaar intensieve samenwerking met ABN AMRO kennen wij de bank van binnenuit, en weten wij dus precies waar jij het beste op je plek zit! Bovendien kom je terecht in het beste IT Traineeship van Nederland. De CareerCraft Academy biedt jou een volledig programma van persoonlijke coaching en training dat jou helpt om uit te blinken in jouw nieuwe baan.

Technology Forward

Het idee dat banken stoffige organisaties zijn is al lang achterhaald. ABN AMRO is een bank die vooruit wil, en dat zie je in alles. De bank zet de technologie van vandaag in om hun bestaande producten en diensten steeds beter, makkelijker en toegankelijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan een app als Tikkie, die inmiddels onmisbaar is geworden. Maar de digitale revolutie gaat verder. ABN AMRO experimenteert volop met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën, zoals Blockchain, Artificial Intelligence, the Internet of Things, en Open Banking. Wil jij bouwen aan de bank van de toekomst? Dan is dit jouw kans!

“Er zijn bij ABN AMRO heel veel mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Je staat nooit stil. En ABN AMRO is écht bezig om die vertaalslag te maken naar vernieuwing, dat vind ik interessant. Zonder Procam had ik nooit geweten hoeveel mogelijkheden er zijn binnen de bank.”
Carlo Leopold,
DevEngineer ABN AMRO