TELL-A-FRIEND

En verdien €1000,-!

Ken jij iemand met 0-2 jaar werkervaring die op zoek is naar een baan en die het belangrijk vindt om zichzelf te blijven ontwikkelen? Breng diegene in contact met Procam! Wij gaan dan samen op zoek naar de beste match. Is jouw vriend(in) op assessment gekomen bij Procam? Dan ontvang jij een cadeaubon t.w.v. €50,-! Als hij of zij daarna start met de CareerCraft Academy, ontvang jij nog eens €1000,- bruto op je rekening! Simpel toch?

Everybody wins!
Jouw vriend(in) heeft een droombaan, jij een extra zakcentje, en wij weer een topper in ons talentenprogramma! 

TELL-A-FRIEND

JOUW GEGEVENS

Gegevens van je vriend(in)

Wie zoeken wij?

Binnen ons ruime aanbod aan vacatures hebben wij plaats voor een heleboel verschillende mensen. We zoeken niet alleen diehard IT-ers, maar hebben functies voor allerlei rollen en domeinen binnen en rondom het IT proces. Affiniteit met de wereld van IT is natuurlijk wel een pré. Hieronder zie je wat voorbeelden van relevante studies:

ICT Studies

Bijvoorbeeld: informatica, informatiekunde, data science, kunstmatige intelligentie, cyber security, interaction design

Business Studies

Bijvoorbeeld: business IT & management, business information management, bedrijfskunde, bestuurskunde.

Bèta Studies

Bijvoorbeeld: wiskunde, toegepaste wiskunde, electrical engineering, natuurkunde.

Voorwaarden:

*Er zit geen limiet aan het aantal vrienden dat jij mag aandragen en hoe vaak jij in aanmerking kan komen voor de cadeaubon en het geldbedrag. Je mag dus zo vaak meedoen als je wilt. Voorwaarde is wel dat wij het afgelopen jaar geen contact hebben gehad met de persoon die jij aandraagt. **Je betaalt nog wel belasting over dit bedrag, conform de wetgeving.