Lees ons Privacy Statement

Ik accepteer het Privacy Statement

Inspireer mij, en hou mij op de hoogte van relevante content in de vorm van bijvoorbeeld blogs, infographics en video's. Mijn gegevens zullen 1 jaar bewaard blijven.

Nodig mij uit voor interessante TechTalks en andere events die Procam organiseert. Mijn gegevens zullen 1 jaar bewaard blijven.

LOW-CODE IS A GAME CHANGER.

Join the low-code revolution!

Het schrijven van code is een tijdrovend proces. Je bent vaak veel tijd kwijt aan repetitieve werkzaamheden. Met Low-Code is dat verleden tijd! Deze platforms nemen het saaie repetitieve werk van je over, zodat jij je kan focussen op het bedenken en bouwen van de applicatie zelf. Zo ga je en stuk sneller en dynamischer aan het werk!

Hoe werkt dat dan? Je modelleert jouw applicaties in een visuele omgeving door blokken code met elkaar te verbinden. Het schrijven van de code zelf doet het platform voor je. Zo kun je ineens veel makkelijker en sneller experimenteren én innoveren! En als het nodig is kun je nog steeds gewoon zelf de code in duiken. De vraag naar Low-Code developers blijft groeien. Ben jij klaar voor deze software revolutie?

DE BESTE LOW-CODE
ACADEMY VAN NEDERLAND.

In onze Low-Code Track leer jij werken met OutSystems, hét platform voor Low-Code development. En dat gaat verder dan alleen het afronden van trainingsmodules. Door het ontleden van een echte klant case en te werken middels dé beproefde Team Resilience-werkmethode, leer je OutSystems helemaal kennen! Je wordt bovendien opgeleid en begeleid door de beste OutSystems-experts en neemt deel aan een volledig certified OutSystems-traject. De Low-Code Track ziet er zo uit:

DEEPDIVE

8 weken

Je start in een deepdive van 8 weken vol OutSystems-trainingen. Maar gerichte praktijkervaring én een goede werkmethode is minstens zo belangrijk. Je leert OutSystems via een klant case, waar een echte klant bij is betrokken. Niet alleen een fantastische ervaring voor op je CV, ook dé manier om je OutSystems eigen te maken. En die goede werkmethode? De Team Resilience-methode leer je on-the-job tijdens de uitwerking van de klant case.

Bootcamp Programma

OUTSYSTEMS ACADEMY

Jaar 1 & 2

Na de deepdive start je in jouw nieuwe baan als OutSystems developer en word je 2 jaar volledig ondersteund door OutSystems-experts. Tel daar 12 OutSystems Experience Days, TechTalks, Hackathons, en Masterclasses bij op, en je bent klaar om bij veel bedrijven het verschil te maken! En natuurlijk behaal je tijdens de totale Low-Code Track 3 officiële OutSystems-certificeringen.

CAREERCRAFT ACADEMY

Jaar 1 & 2

De CareerCraft Academy is speciaal ontwikkeld om jou de beste start te geven van je carrière. Wij helpen jou met career craften: het ontwikkelen van een carrière waarin je op je plek zit. Je krijgt twee jaar lang maandelijks gesprekken met een ervaren coach, 25 dagdelen training, inspirerende TechTalks, een introductieweekend, een bruisende community, en heel veel learning-on-the-job.

WORD LOW-CODE DEVELOPER!

Zie jij het helemaal zitten om Low-Code developer te worden? Pak dan nu je kans en meld je meteen aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Onze procedure ziet er als volgt uit:

Lees ons Privacy Statement

Ik accepteer het Privacy Statement

Inspireer mij, en hou mij op de hoogte van relevante content in de vorm van bijvoorbeeld blogs, infographics en video's. Mijn gegevens zullen 1 jaar bewaard blijven.

Nodig mij uit voor interessante TechTalks en andere events die Procam organiseert. Mijn gegevens zullen 1 jaar bewaard blijven.

Heb je vragen, of wil je meer weten?

Nieuwsgierig naar de voordelen die een carrière in Low-Code jou te bieden heeft? We vertellen je er graag meer over. Stuur een appje of bel naar onze Talent Advisor, Jesper Rütze: 06 46 777 170. Stuur je liever een mailtje? Dat kan! Mail hem op j.rutze@procam.nl