Team Resilience & Procam present the

OUTSYSTEMS ACADEMY

Low-code talent voor jouw organisatie!

Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met ons Privacy Statement

LOW-CODE IS A GAME CHANGER.

Join the low-code revolution!

OutSystems groeit hard. Veel organisaties adopteren het low-code platform om hun innovatieve slagkracht te vergroten. OutSystems stroomlijnt het ontwikkelproces, wat developers in staat stelt razendsnel en betrouwbaar applicaties te ontwikkelen. Deze applicaties helpen organisaties om hun digitale transformatie te versnellen. Maar hoe vind je gemotiveerde en gekwalificeerde OutSystems-developers in een tijd waar IT-werknemers bijzonder schaars zijn?

Team Resilience & Procam join forces
Om antwoord te geven op deze vraag hebben Team Resilience en Procam de krachten gebundeld. Met trots lanceren wij de Low-Code Academy. Met Procam’s proven track-record in het vinden, binden en begeleiden van startend hoogopgeleid IT-talent en de diepgaande expertise van OutSystems Certified partner Team Resilience, is de Low-Code Academy hét ideale totaalpakket voor jouw bedrijf. Dankzij de matching en coaching van Procam haal je trainees in huis die op hun plek zitten binnen jouw organisatie en een versnelde ontwikkeling doormaken. De technische training en senior back-up van Team Resilience zorgt ervoor dat je vanaf dag 1 verzekerd bent van kwalitatief hoogwaardig werk.

Meer weten?

DE BESTE LOW-CODE
ACADEMY VAN NEDERLAND.

De Low-Code Academy is een unieke tweejarige Academy die startende IT-talenten opleidt tot gecertificeerd OutSystems-developer. De zorgvuldig geselecteerde talenten starten de Low-Code Academy met een uitgebreide OutSystems-DeepDive van 8 weken, waarin ze hun eerste certificaat behalen. De unieke combinatie van officiële OutSystems-trainingsmodules, gerichte praktijkervaring, en de werkmethode van Team-resilience, maakt dat deze Academy een ontzettend diepgaand karakter heeft.

Na de intensieve DeepDive gaan de gecertificeerde talenten aan de slag bij opdrachtgevers, waarbij ze on-the-job worden begeleid door ervaren OutSystems-experts. Parallel daaraan doorlopen zij de CareerCraft Academy van Procam, gevuld met een carrièreplan, soft skills trainingen en persoonlijke coaching. Want om de belofte van Low-Code waar te maken zijn de juiste soft skills essentieel. Tijdens de Academy behalen de deelnemers ook het Professional en Expert OutSystems Developer-certificaat. Kortom: een bijzonder compleet programma!

Met het versturen van dit formulier ga je akkoord met ons Privacy Statement

Heb je vragen, of wil je meer weten?

Ben jij op zoek naar OutSystems Developers om jouw organisatie te versterken? Neem contact met onze Business Development Manager, Jetse Dijkstra om de mogelijkheden te verkennen. Wij helpen je graag verder! Je kunt hem bereiken op 0625017311 of via j.dijkstra@procam.nl