JOIN THE

CAREERCRAFT ACADEMY

GA VOOR SUCCES MET ONS PRIJSWINNENDE TRAINEESHIP

In elk bedrijf zit IT verweven. Er zijn maar weinig plekken waar IT niet onmisbaar is. En als digital native ben jij gewild in de arbeidsmarkt. De keuzes zijn eindeloos en er wordt aan alle kanten aan jou getrokken. Maar hoe maak jij de keuzes die het best zijn voor jou? En hoe vind jij jouw plek binnen het bedrijf waar jij straks begint? Hoe haal jij het beste uit jezelf zodat jij het verschil maakt in jouw nieuwe baan? De CareerCraft Academy van Procam is speciaal ontwikkeld om jou te helpen met deze vragen. Dit tweejarige traineeship begint nadat jij jouw match hebt gevonden en aan de slag gaat bij jouw nieuwe werkgever. De CareerCraft Academy is een geïntegreerd programma van coaching, soft skills trainingen, technische trainingen, en workshops.

WIE BEN IK? WAT KAN IK? WAT WIL IK?

Je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling (‘Wie ben ik?’), je functionele ontwikkeling (‘Wat kan ik?’) en je loopbaanontwikkeling (‘Wat wil ik?’). Deze drie vragen zijn het DNA van de CareerCraft Academy. Want wij geloven dat jij het beste tot je recht komt als je deze drie vragen kunt beantwoorden.

TAKE OFF

De CareerCraft Academy begint met de Take Off: een onvergetelijk en gezellig introductieweekend waar jij in een sfeervolle setting kennismaakt met Procam, je mede-trainees, en vooral: jezelf!

Tijdens dit weekend duiken jullie samen met elkaar de KUILTM in. In deze bijzondere training werk probeer je met beperkte middelen samen allerlei obstakels te overwinnen. Met de KUIL-trainers ontdek je van alles over jouw houding en gedrag binnen een groep. En vooral wat voor effect dat heeft op wat jij wil bereiken. Een leuke en leerzame training waar jij gegarandeerd wat van leert!

TRAININGEN

Tijdens de tweejarige CareerCraft Academy® krijg je naast je start bij je IT opdrachtgever, een vast programma van soft skills trainingen in het IT Traineeship. Deze volg je steeds met dezelfde groep, waardoor er een vertrouwelijke sfeer ontstaat waarin jij alles kan delen waar jij mee zit of tegenaan loopt.

Dit programma is zo samengesteld dat jij de skills meekrijgt die jou in jouw hele IT carrière zullen helpen — ongeacht waar je werkt. Met de CareerCraft Academy investeer je dus écht in jezelf.

Soms heb je naast de soft skills trainingen ook behoefte aan technische trainingen in jouw nieuwe functie. In overleg met jouw manager worden dit soort trainingen waar nodig ook meegenomen in het programma van de CareerCraft Academy.

WORKSHOPS

Naast onze vaste trainingen bieden we ook keuzeworkshops en workshops aan. Jij bepaalt zelf — in overleg met je manager en coach — welke workshops het beste bij jouw situatie passen. Zo is de CareerCraft Academy echt aangepast op jouw IT carrière. Heb jij zelf een onderwerp waar jij wel een workshop over kan geven? Leuk! Daar is ook ruimte voor, en we helpen je er graag bij.

COACHING

Beginnen aan je eerste baan na je studie kan best pittig zijn. Je loopt tegen allerlei situaties en verantwoordelijkheden aan die je tijdens je studie nooit tegen bent gekomen. Als jij met de CareerCraft Academy start krijg jij een persoonlijke Carrière Coach die aan de zijlijn staat van jouw IT carrière. Met regelmatige coachingsgesprekken helpt hij jou door alle issues heen waar jij tegenaan loopt. Zie het als een persoonlijke en onafhankelijke mentor bij wie je in vertrouwen alles kwijt kunt. Al onze coaches zijn gecertificeerd en zeer ervaren in de IT, en staan altijd voor je klaar!